Finanční úřad pro Prahu 8

Částečně přístupný
Kontakty

Trojská 1997/13a
Praha 8

telefon +420 266013111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup k budově FÚ je obtížný. Ze směru od stanice metra Kobylisy kolem budovy PSSZ je možný pouze přes venkovní schodiště nebo obchozí trasou ulicí U Vlachovky (cca 300 m), která je v obtížném podélném sklonu (10 – 15 %). V místě, kde navazuje ulice na příjezdovou cestu k budově FÚ je závora a u souběžného chodníku chybí nájezd na obrubník. Povrch příjezdové cesty je tvořen velmi nekvalitním asfaltem. Příjezdová cesta končí parkovištěm s pěti vyhrazenými místy.

Před vlastním vstupem do budovy je nízký schod (výška 3 – 5 cm, hloubka 217 cm). Zvonková signalizace (výška 148 cm) je umístěna nad schodem u vstupu. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 76 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 361 cm, hloubka 214 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V přízemí se nachází vrátnice (pult výška 115 cm) a podatelna přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s pultem (výška 87 cm). Kanceláře pracovníků FÚ jsou umístěny v 1. až 5. patře, s výjimkou druhého a čtvrtého patra. Jednotlivá patra propojují dva osobní výtahy. Dveře na chodbách jsou dvoukřídlé (šířka 2x 76 cm). Kanceláře mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm). Manipulační prostor je dostatečný.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 107 cm, hloubka 215 cm) spojuje 0. až 5. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 138 cm.

Druhý menší výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 99 cm, hloubka 107 cm) spojuje také 0. až 5. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 138 cm.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

K dispozici je 5 vyhrazených parkovacích stání, umístěných na parkovišti u objektu.

Galerie:
Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8   Finanční úřad pro Prahu 8