6. 5.
po
Odvolání
9. 5.
čt
Falešná nota
10. 5.
Odvolání
Kázání o osobní odvaze a nezávislosti. Rebelující student katolického semináře je ochoten ohrozit svou budoucí dráhu kněze svými názory, ideály pravdy a čistoty.
aktuality
Důležitá informace pro majitele VIP voucherů na vstupenky


Pro výměnu svého voucheru za vstupenky, prosíme postupujte dle instrukcí, které jsou uvedené na voucheru (jak uplatnit). Do e-mailu nám zašlete kód pro uplatnění a termín představení, které chcete vidět. Pokud představení není zcela vyprodáno, tak nám o vstupenky napište - vstupenky pro Vás máme a blokujeme si je.
Během letních prázdnin (červenec, srpen) v divadle nehrajeme!! Neodkládejte svou návštěvu divadla, kterou musíte stihnout od konce září.

Děkujeme a těšíme se na viděnou



>> NORDOST // 7. května // derniéra <<

Co to znamená být ve špatný čas na špatném místě. Co je pomsta a kde jsou její hranice. Inspirováno skutečnou událostí, teroristickým útokem na Divadlo na Dubrovce.
Poslední příležitost vidět tuto inscenaci!!

vstupenky zakoupíte zde

PROVOZ DIVADLA


Vážení diváci,

upozorňujeme na omezenou otevírací dobu naší pokladny. Pokladna je otevřena pouze v den, kdy je na programu představení.

Otevřeno máme od 16,00 hodin do 19,30 hodin a o víkendu jednu hodinu před představením.



Předprodej vstupenek na představení v květnu a červnu je spuštěný.

Vstupenky je možné zakoupit on-line. (platba kartou, převodem a další plat. způsoby) nebo si rezervované vstupenky můžete vyzvednout na pokladně.

Představení začínají v 19,30h, není-li uvedeno jinak. Divadlo i bar pro diváky otevíráme hodinu před začátkem představení

Nově od března má náš sál očíslované řady a sedadla. Při nákupu vstupenky si vyberete své místo. (Náš sál je opravdu malý. I ze zadních řad je velmi dobře vidět a jsou blízko jeviště oproti větším divadlům)

Dárkové poukazy v elektronické verzi si můžete koupit zde.

Děkujeme a těšíme se na setkání v Řeznické.







S prezidentem v divočině - naše nejnovější inscenace


Chcete zažít pořádný nářez emocí? Smát se a přemýšlet zároveň?
Zveme vás na novou českou premiéru S prezidentem v divočině. Dva velikáni vědy a průmyslu - Thomas Alva Edison a Henry Ford - vyrazí s mužem, který nikdy prezidentem být nechtěl - Warrenem Hardingem do přírody.
režie: Lukáš Pečenka
hrají: Jan Vlasák, Jiří Štrébl a Adrian Jastraban

termíny představení: 30. dubna, 14. a 30. května, 6. a 24. června

DÁRKOVÝ POUKAZ


Vážení a milí diváci,

nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro Vás skvělý tip!

Kupte si náš dárkový poukaz v elektronické verzi koupit zde nebo je také možné zakoupit v divadle tištěný poukaz s platbou v hotovosti.
Platnost je jeden rok od zakoupení a jsou v hodnotách: 440 Kč, 480 Kč, 880 Kč, 960 Kč a 1 000 Kč
Obdarovaný si poté podle sebe vybere, kdy a které představení u nás navštíví!