0
  • Nákupní košík je prázdný
Během květnových svátků 1. a 8. 5. 2024 mají všechny naše cukrárny otevřeno jako v neděli. E-shop s rozvozem po celé Praze je vám k dispozici stále!

Místo pro váš sladký život!

Naše produkty

Pečeme si sami

Od roku 1996 máme vlastní pekárnu. Připravujeme v ní všechny naše dortové korpusy a další dobroty klasickým domácím způsobem, jako je například vyklepávání vajec. Jen tak máme jistotu, že je vše připraveno z kvalitních surovin a správným postupem.

Jen čerstvé suroviny

U všech našich produktů dbáme na čerstvost i původ surovin a pečlivě si vybíráme dodavatele. Žádné náhražky u nás nemají místo, naše šlehačka je opravdová šlehačka. Připravujeme si i vlastní džem, abychom měli jistotu, že je skutečně z ovoce a pečeme vlastní sušenky.

Otevřeno 7 dní v týdnu

Po celé Praze máme 14 poboček, které jsou otevřené od pondělí do neděle. Víme totiž, že chuť na sladké ani slané nepočká. Najdete v nich své oblíbené dobroty i spoustu novinek k ochutnání. Pokud chystáte větší oslavu, dovezeme vám vše domů naší vlastní dopravou.

spicka

Na květen jsme si pro Vás připravili speciální akci - Produkt měsíce!

Po celý měsíc můžete využít nabídky jahodového sorbetu 1+1 ZDARMA!

No a jak na to? Úplně jednoduše! Pokud si zakoupíte v kterékoliv z našich cukráren jahodový sorbet, dostanete k němu druhý jahodový sorbet úplně zdarma!

Tak neváhejte a doražte! Těšíme se na Vás.

Naše cukrárny

Kde nás najdete?

O nás

Navazujeme na tradici oblíbené cukrárny, která existovala již v 70. letech v pasáži Světozor u Václavského náměstí. Z jedné provozovny jsme se rozrostli, během více než dvaceti let, na současných 14 cukráren s vlastní výrobou, pekárnou i výrobnou zmrzliny. 

Zjistit více