Luxusní Boutique hotel na pomezí Českého ráje s osobitou architekturou a jedinečnou atmosférou.

 Hotel La Romantica se nachází v klidné části Mladé Boleslavi, pouhé 3 minuty chůze od historického centra a 5 minut autem od firmy Škoda Auto.

Unikátní stavba, jejímž autorem je architekt Petr Suske, Doc. Ing. Arch. ze skupiny SEA (skupina ekologických architektů), vyrostla v bývalém lomu za použití lokálních materiálů korespondujících s okolím a s využitím systému stávajících jeskyní. Disponuje zelenou střechou a terasami a je citlivě zasazena do blízké historické zástavby.

Svou výbornou polohou v klidné části města s výhledem na Lesopark Štěpánka, nabízí bezpočet sportovních aktivit (běžecké trasy, tenisové kurty ) i snadnou dostupnost z dálnice D10 (Praha – Turnov) a z přilehlých okolních firem. 

  • Stylové pokoje jsou nadstandardně vybaveny satelitní LCD TV, samozřejmostí je bezplatné Wi-Fi připojení, klimatizace, minibar, kávový/čajový set, telefon, vysoušeč vlasů a přírodní francouzská kosmetika. Svým hostům nabízíme i kvalitní, filtrovanou vodu, jež je zdarma k dispozici na každém pokoji.

  • Na své si zde přijdou nejen páry na romantické dovolené, ale i ti, kteří do Mladé Boleslavi přijeli za prací.

  • Bohaté snídaně, připravené ze surovin od místních dodavatelů a čerstvých bylinek z hotelových záhonů, podávané ve stylové hotelové restauraci formou studeného a teplého bufetu, uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

  • Hotel poskytuje bezplatné parkování v uzavřeném areálu a nepřetržitě otevřenou recepci.

  • Hotelová restaurace La Romantica restaurant mediterranée nabízí v létě zahradní terasu a v zimě posezení u hořícího krbu.

  • Klimatizované kvalitně vybavené fitness  je hostům k dispozici kdykoliv během pobytu.

Rezervujte si pobyt









    HOTEL

    RESTAURACE

    KDE NÁS NAJDETE

    Hotel & Restaurace La Romantica

    Hotel a restaurace je od centra a historické části Mladé Boleslavi vzdálen cca 5 min chůze.
    Dálnice R10 ( Praha – Liberec ) exit Bezděčín je vzdálen pouhých 5 min autem.