UbytováníPříjemný pobyt v Praze

Moderně zařízený dvojlůžkový pokoj standard, který je naplněn přirozeným světlem z velkých oken.

Více informací
KonferenceKongresové centrum

Hotel Olšanka je současně i moderním kongresovým centrem usilující o co největší komfort svých hostů a nabízející nejvyšší úroveň zajišťování konferencí.

Více informací
Relaxujteve Wellness centru

Užijte si jeden z našich pobytových wellness balíčků nebo pouze relaxujte v nově otevřeném Wellness centru.

Více informací
aktivně odpočívejteSPORT

Více než 10 sportovišť včetně 25 metrového bazénu, posilovny a badmintonu

Více informací
Čistý a bezpečný hotel. Aktuální opatření.
Rezervujte nyní
28Březen
29Březen
0
0

Vítejte v hotelu olšanka****

Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR je čtyřhvězdičkový hotel, který leží v samotném centru Prahy, ve čtvrti zvané Žižkov, ze které jste za pouhých 9 minut v historickém centru Prahy. Výborná dopravní dostupnost prostředky MHD v kteroukoliv denní i noční dobu a bohatá nabídka služeb činí z Hotelu Olšanka jeden z nejpopulárnějších hotelů v Praze a to jak u individuálních, tak i obchodních hostů.

 

O hotelu

Co vám můžeme nabídnout

Hotel Olšanka nabízí celkem 644 lůžek v pestré pokojové skladbě, kterou tvoří jednolůžkový nebo dvojlůžkový pokoj standard, Lux s terasou a výhledem na Prahu nebo pro náročné art Deco pokoje Superior. Dále jsou hostům k dispozici rodinné apartmány pro 3 až 4 osoby. Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR dále nabízí nově otevřený Saunový svět, Sportovní centrum s plaveckým bazénem a posilovnou, kongresové prostory až pro 1300 delegátů a v neposlední řadě také širokou nabídku gastronomie čítající 6 barů a restaurací včetně specializovaného vinného baru VinVin.

Ubytování

Jednolůžkový pokoj

Příjemné a komfortní ubytování pro individuální cestovatele poskytne náš jednolůžkový pokoj.

Vybavení: LCD televize se satelitním příjmem, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, trezor, koupelna se sprchovým koutem včetně ručníků a osušek, toaleta, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi.

Dvoulůžkový pokoj

Dopřejte si příjemný pobyt v Praze v našem světlém a moderně zařízeném dvojlůžkovém pokoji standard, který je naplněn přirozeným světlem z velkých oken.

Vybavení: LCD televize se satelitním příjmem, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, trezor, koupelna se sprchovým koutem včetně ručníků a osušek, toaleta, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi.

Třílůžkový pokoj

Pokoj je ideální volbou pro rodinné a skupinové pobyty. Skládá se ze dvou od sebe oddělených místností (postele 2+1) se společnou vstupní chodbou, koupelnou a toaletou.

Vybavení: 2 prostorné místnosti, chodba, 2 LCD televize se satelitním příjmem, 2 stoly a židle, 3 postele, 2 telefony s přímou volbou, 2 trezory, koupelna se sprchovým koutem včetně ručníků a osušek, toaleta, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi.

Rodinný pokoj

Pokoj je ideální volbou pro rodinné a skupinové pobyty. Skládá se ze dvou od sebe oddělených místností (postele 2+2) se společnou vstupní chodbou, koupelnou a toaletou.

Vybavení: 2 prostorné místnosti, chodba, 2 LCD televize se satelitním příjmem, 2 stoly a židle, 4 postele, 2 telefony s přímou volbou, 2 trezory, koupelna se sprchovým koutem včetně ručníků a osušek, toaleta, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi.

Dvoulůžkový pokoj Lux s terasou

Umístěn na nejvyšším 9. poschodí, nabízí jedinečný pohled na historickou Prahu z terasy pokoje. Pro svou okouzlující atmosféru je ideálním místem pro romantický nebo obchodní pobyt.

Vybavení: LCD televize se satelitním příjmem, terasa, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, lednice, trezor, koupelna s vanou včetně ručníků a osušek, toaleta, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi, set na kávu a čaj.

Dvoulůžkový pokoj Art Deco Superior

Pokoj zařízen ve stylu Art Deco a svým hostům nabízí moderní interiér a vybavení. Pro jeho jedinečnou atmosféru doporučujeme pokoj ke zvláštním příležitostem a náročným hostům.

Vybavení: LCD televize se satelitním příjmem, lednice, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, trezor, lednice, koupelna s vanou včetně ručníků a osušek, toaleta, bidet, fén, vysokorychlostní bezplatné WiFi, set na kávu a čaj.

Speciální nabídky

Využijte při svém pobytu v Praze některou z našich speciálních nabídek a dopřejte si napříkald zvýhodněné ubytování při svém objevování kouzel Prahy.

Wellness balíčky

Dopřejte svému tělu zaslouženou regeneraci v našem Saunovém světě při využití některého z našich wellness pobytových balíčků, kterou Vám jsou ušité na míru.

10 % sleva na pobyt

Využijte výhodné nabídky s promo kódem "olsanka" a získejte tu nejlepší cenu online. Předplatíte si svůj pobyt a snížíme Vám celkovou cenu o 10 %.

Rodinný wellness balíček DĚTI DO 10 LET ZDARMA

U nás si své místo najdou i rodiny s dětmi. Třídenní pobyt obsahuje vstup do Saunového světa, rodinnou večeři v restauraci Symfonie a snídani pro všechny členy rodiny. Tento balíček máme ve variantě pro 3-5 osob.

Check-in již ve 13:00

Při využití této nabídky získáte možnost ubytovat se již v 13:00 místo standarních 14:00.

1 / 4

Konference

1 / 7

Kongresové centrum

Hotel Olšanka je současně i moderním kongresovým centrem usilující o co největší komfort svých hostů a nabízející nejvyšší úroveň zajišťování konferencí. Kongresové centrum dokáže v celkem 14 sálech a salóncích pojmout až 1300 delegátů.

Wi-Fi
Projektor
Klimatizováno
Až 1300 lidí

Wellness

Saunový svět

Nově otevřený Saunový svět poskytuje hotelovým hostům vhodný odpočinek při objevování krás Prahy. Celkem 5 saun, vířivka, masáže, 2 relaxační zóny, sauna bar rozkládající se ve venkovních i vnitřních prostorech jsou tím pravým doplňkem pro Váš pobyt v Congress & Wellness Hotelu Olšanka SUPERIOR. 

Saunový svět

Novinka v podobě relaxačního wellness centra nabízí celkem 5 saun, vířivku, 2 místnosti na masáže, relax zónu a další.

Více informací

Sauny a procedury

Více informací

Saunové ceremoniály

Saunové cerremoniály jsou moderním a populárním zpestřením saunování. Vůně dřevin, citrusů či bylinek společně s uměním našich saunových mistrů prohloubí Váš požitek z návštěvy Saunového světa Olšanka.

Více informací

Masáže

Široká nabídka masáží v Hotelu Olšanka

Více informací

Sport

Sportovní centrum

Sportovní centrum Olšanka nabízí široké veřejnosti více než 10 sportovišť pod jednou střechou. Naším cílem je Vám u nás nabídnout příjemné prostory a vstřícný přístup našeho vyškoleného personálu k Vašemu aktivnímu odpočinku a relaxaci.

Na ploše přesahující 2.500 m2 se rozkládá prostor vyčleněný pro posilovnu, skupinové lekce, stolní tenismasáže, saunový svět, aquaaerobic. Největší popularitě se těší 25 metrový plavecký bazén a 4 kurty v kryté hale na badminton.

Příznivé ceny jednorázových vstupů a široká nabídka permanentních karet tak otevírají naše dveře každému z Vás. 

Gastronomie

Gastronomie

V příjemném prostředí hotelu najdete hned 6 barů a  restaurací, které zajišťují servis všem hotelovým hostům po celý den. Začněte ranní kávou na Lobby baru, poté si vychutnejte lahodný oběd v Samoobslužné restauraci. Odpoledne posedíte na prosluněné Pivní terase a večer můžete například navštívit vinnou degustaci v oblíbeném vinném baru VinVin. To vše a ještě další nabízí Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR.