ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Bílkova vila

Nepřístupný
Contacts

Mickiewiczova 233/1
Praha 6

telefon +420 233323631


email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface YES Difficult slope YES Barrier-free entry via the main entrance NO Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase YES Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages YES Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Vila je situovaná ve svažitém terénu, přístupový chodník má nerovný povrch s hrubší dlažbou a sklonem (až 10 %). Návštěvnický vstup vede do oplocené zahrady z ulice Mickiewiczova, vchod na nároží se nepoužívá. Na vstupní jednokřídlou branku (šířka 111 cm) se zvonkovou signalizací (výška 100 cm) navazuje krátký chodník a schodiště (+10, +3 schodů) k hlavnímu vchodu do vily. Dvoukřídlé dveře (šířka 2x 66 cm) s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Od dvoukřídlé vjezdové brány (šířka 2x 170 cm), která je vedle vstupní branky do zahrady, stoupá k terase vily a dále k zadnímu vstupu cesta s hrubou štětovou dlažbou a výrazným sklonem (až 17 %).

Terasa je přístupná přes krátké schodiště (+3 schody) s ližinami (sklon 21 %, délka 286 cm, šířka ližiny 18 cm). Zadní vstup vede z terasy přímo do výstavních prostor bývalého ateliéru a částečně umožňuje prohlídku přízemí. Jednokřídlé dveře (šířka 87 cm) s vysokým kamenným prahem (výška 14 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Mezi ateliérem a vstupní halou je -1 schod (výška 13 cm). Z haly pak vedou dveře (šířka 90 cm) do pokladny (pult výška 100 cm), do jídelny a pracovny. Ližiny lze po dohodě s personálem použít u zadního vstupu i dále uvnitř vily v přízemí.

Přízemí a další podlaží s expozičními prostorami propojuje pouze točité schodiště.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Běžné toalety jsou umístěné v suterénu s přístupem po točitém schodišti ze vstupní haly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2018 

Gallery
Bílkova vila   Bílkova vila   Bílkova vila   Bílkova vila   Bílkova vila
Map