ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Divadlo BRAVO!

Částečně přístupný
Contacts

Branická 411/63
Praha 4

telefon +420 731153139


email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance YES Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages YES Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Přístupový chodník byl v době mapování (6/2021) v rekonstrukci. Vstupní dveře divadla jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Po dokončení rekonstrukce chodníku se předpokládá, že u vstupu vznikne +1 schod (výška cca 6 cm). Zvonková signalizace (výška 164 cm) je k dispozici u služebního vchodu, vpravo od hlavního vstupu.

Interiér:

Z foyeru s pokladnou a barem (pult výška 114 cm) vede vlevo schodiště na balkón. Přímo naproti vstupu jsou dvoukřídlé kyvné dveře do zadní části sálu (šířka 2x 71 cm). Za nimi se po obou stranách hlediště zvedá podlaha ve výrazném sklonu (až 16,5 %, délka 200 cm).

V sále je z bezpečnostních důvodů pouze jedno vyhrazené místo (rozměr 185 x 140 cm) pro návštěvníka na vozíku, a to v pravé uličce vedle 3. řady.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Rozměrově větší toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 185 cm, hloubka 140 cm) se nachází na hygienickém zázemí v chodbě po levé straně hlediště s přístupem přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 75 cm). Označené jednokřídlé dveře kabiny se otevírají mechanicky směrem dovnitř! Omezený prostor v kabině neumožňuje osobě na vozíku dveře za sebou zavřít. Lze alespoň zavřít dveře do předsíně před kabinou, ty ale nejsou opatřené zámkem.

WC mísa je kotvená na stěně vedle dveří, malé umyvadlo je pak na boční stěně před WC mísou. Toaletní mísa není vybavena madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2021.

Gallery
Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!
Map