ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Bernard Pub

Přístupný
Contacts

U Jezera 2877/11
Praha 13



mobil +420 772002000

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance YES Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs NO Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. YES Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Přístup k objektu je buď z vlastního parkoviště bez vyhrazeného stání, nebo po málo frekventované asfaltové silnici. Převýšení před vstupem vyrovnává tříramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 8 %, šířka 150 cm, délka 900 cm; 2. úsek sklon 5 %, šířka 150 cm, délka 400 cm; 3. úsek sklon 7 %, šířka 150 cm, délka 400 cm), která není opatřena madly. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. K dispozici jsou stoly s možností podjezdu (výška 70 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory se nachází v úrovni vstupu.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 176 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se v oddělení toalet. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 86 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Gallery
Bernard Pub   Bernard Pub   Bernard Pub   Bernard Pub   Bernard Pub
Map