ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Centrum fyzioterapie Anděl

Nepřístupný
Contacts

Štefánikova 229/5
Praha 5



mobil +420 720035235

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance NO Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase NO Lift YES Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp NO Narrow doors or passages YES Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Vstupní dveře do budovy, v níž se Centrum Fyzioterapie Anděl nachází, jsou dvoukřídlé (šířka 2x 105 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 153 cm) je umístěna vlevo u dveří. Následuje domovní průjezd v mírném sklonu (až 5,5 %), na jehož konci vlevo je vstup do schodišťové chodby a k výtahu. Dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 53 cm) a otevírají se mechanicky směrem do průjezdu. Ve dveřích je +1 schod (výška 11 cm).

Interiér:

Ordinace se nachází ve 3. patře. Jednotlivá patra budovy spojuje výtah s nedostatečnou hloubkou a úzkými dveřmi. Vstupní dveře do Centra jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 140 cm) je umístěna vlevo u dveří. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, dveře ordinací jsou dvoukřídlé (šířka 2x 63 cm), dveře do cvičebny jsou jednokřídlé (šířka 84 cm).

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané dveře směrem ven: šířka 65 cm; klec šířka 118 cm, hloubka 89 cm) spojuje zvýšené přízemí až 5. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 107 cm.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. K dispozici je pouze běžné WC vedle ordinací.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Gallery
Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl
Map