ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Galerie Hollar

Nepřístupný
Kontakty

Smetanovo nábř. 995/6
Praha 1



mobil +420 737288310

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do budovy ze Smetanova nábřeží je bariérový. Od dvoukřídlých vstupních dveří (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) s obtížně dostupnou zvonkovou signalizací (výška 156 cm) vede do zvýšeného přízemí, kde se galerie nachází, schodiště (+6 schodů).

Vedlejší upravený vchod je k dispozici z ulice Divadelní, a to pouze v průběhu pracovního týdne. Povrch úzkého přístupového chodníku tvoří asfalt s nerovnostmi. Jednokřídlé dveře (šířka 88 cm) ve vratech se otevírají mechanicky směrem dovnitř, ve dveřích je prahová lišta (výška 2-3 cm). Na vstup navazuje průchod do vnitřního dvora a dále do budovy (dveře šířka 83 cm) k výtahu (úroveň -1. patra).

Interiér:

Vedlejší vstup a zvýšené přízemí s galerií propojuje osobní výtah. Vstup do galerie tvoří dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 56 cm, vedlejší křídlo šířka 60 cm) se zvonkovou signalizací (výška 136). Ve vstupním prostoru se nachází pokladna (pult výška 75 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou dále široké min. 80 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 122 cm, hloubka 93 cm) spojuje -1. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 103 cm) na boční stěně a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není v dosahu ovladače. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 106 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 143 cm.

WC:

Hygienické zázemí není součástí galerie.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar   Galerie Hollar
Mapa