ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Atrium na Žižkově

Částečně přístupný
Kontakty

Čajkovského 12/12a
Praha 3

telefon +420 778722693


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová cesta k objektu z ulice Čajkovského klesá v podélném sklonu (až 12 %). Povrch komunikace před objektem je tvořen z hrubé dlažby. Před hlavním vstupem je +1 nízký schod (výška 5 cm), který překonává provizorní nájezd (sklon 16 %, délka 35 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 72 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace (výška 140 cm), umístěná nevhodně za odpadkovým košem.

Interiér:

Za vstupem se nachází foyer s pokladnou (pult výška 100 cm), šatnou (pult výška 92 cm) a stoly s možností podjezdu (výška 72 cm). Přístup do kavárny je dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 44 cm).

Výstavní síň je přístupná dvoukřídlýmii dveřmi s otevřenými oběma křídly (průjezd šířka 118 cm).

Koncertní síň (bývalá kaple) je přístupná z foyer dvoukřídlými dveřmi s otevřenými oběma křídly (průjezd šířka 153 cm), nebo z venku dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm) s vysokým kamenným prahem (výška 5 cm). Na podium vedou +3 schody.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory se nachází v přízemí.

WC:

K dispozici je pouze běžné WC.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 3/2017.

Galerie:
Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově   Atrium na Žižkově
Mapa