ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum pro současné umění Futura

Nepřístupný
Kontakty

Holečkova 907/49
Praha 5



mobil +420 608955150

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do galerie je ze dvora obytného domu. Povrch přístupového chodníku tvoří mozaiková dlažba s příčným sklonem (až 5 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 87 cm, vedlejší křídlo šířka 88 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 164 cm) je umístěna vlevo u dveří. Domovní průchod má nerovný povrch z dřevěné dlažby a sklon až 11 %, dvůr má povrch betonový a sklon 8 – 22 %.

Vstup do galerie tvoří dvoje dvoukřídlé dveře za sebou, první plechové (šířka 2x 68 cm) se otevírají směrem do dvora, druhé prosklené (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) se otevírají směrem dovnitř. Ve dveřích je -1 schod (výška 17 cm). Zvonková signalizace (výška 129 cm) je umístěna na levém křídle vnitřních dveří.

Interiér:

Za vstupem vpravo je umístěná pokladna, vlevo jsou výstavní prostory s -1 schodem. Další expozice se nacházejí v suterénu a 1. patře.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Běžné WC se nachází v přízemí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 8/2017

Galerie:
Centrum pro současné umění Futura   Centrum pro současné umění Futura   Centrum pro současné umění Futura   Centrum pro současné umění Futura   Centrum pro současné umění Futura   Centrum pro současné umění Futura
Mapa