ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Hradecká 408/40
Brno

telefon +420 956750690


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS se nachází v přízemí obchodního centra GLOBUS. Přístup od parkoviště do přízemí obchodního centra je dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Přístup od autobusové zastávky hromadné dopravy je do úrovně 1. patra obchodního centra, které s přízemím propojuje osobní výtah. Vstup do vlastních prostor pobočky je dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 68 cm). Pokladna není k dispozici, jedná se o bezhotovostní pobočku. K dispozici je platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 130 cm, otvor pro platební kartu výška 91 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 89 cm) a místnost pro jednání s klienty přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 87 cm) vybavená stolem s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Výtah spojuje přízemí (úroveň přístupu od parkoviště) a 1. patro (úroveň přístupu od MHD) obchodního centra a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 125 cm). Klec (šířka 160 cm, hloubka 200 cm) není vybavena madlem, zrcadlem ani sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 133 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Lze využít upravené toalety v OC.

Parkování:

U objektu je více než 10 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Součástí pobočky je bankomat umístěný v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapa