ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Mírové náměstí 626/13
Jablonec nad Nisou

telefon +420 956734150


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Komunikace v okolí objektu tvoří převážně hrubá mozaiková dlažba v obtížném sklonu (6 - 10 %). Hlavní vstup do pobočky je bariérový (+4 schody). K dispozici je vedlejší upravený vstup, který se nachází cca 8 m vlevo. Sklon komunikace před vedlejším vstupem je až 12,5 %. Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Ze zádveří je přístup do samoobslužné zóny totožnými dveřmi. K dispozici jsou dva bankomaty a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do interiéru pobočky pokračují další dvoukřídlé dveře, otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Prostory pobočky se nachází v přízemí a v 1. patře, které mezi sebou propojuje osobní výtah. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky v přízemí je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 107 cm. V přízemí i v 1. patře je k dispozici místnost pro jednání s klienty přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 86 cm) vybavená stolem s možností podjezdu (výška 72 cm). V 1. patře je také upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 100 cm). Klec (šířka 125 cm, hloubka 136 cm) je vybavena sklopným sedátkem a madlem na čelní stěně. Zrcadlo není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 106 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 245 cm, hloubka 148 cm) je samostatná a nachází se v prvním patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 94 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Jedno vyhrazené parkovací stání se nachází před vstupem do pobočky.

Poznámky:

Mapováno 4/2019

Mapa