ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Rytířská 536/29
Praha 1

telefon +420 956720029


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před hlavním vstupem do pobočky je +1 schod (výška 15 cm), po přivolání personálu (zvonková signalizace výška 120 cm) je možné položit mobilní ližiny (sklon 12,5 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. V prostorném zádveří je umístěný bankomat. Následuje schodiště (+5 schodů), k jehož překonání je k dispozici svislá plošina (nosnost 250 kg; šířka 110 cm, hloubka 157 cm). Nad schody se nachází recepce.

Interiér:

V budově se nenachází běžná pobočka. V prvním patře jsou prostory ERSTE, ve druhém patře ERSTE privat banking a ve třetím korporátní a firemní bankovnictví. K využití služeb je nutné objednat schůzku.Jednotlivá patra propojuje výtah nedostatečných rozměrů přístupný od recepce. V prvním patře od výtahu pokračují dvoukřídlé dveře (šířka 2x 74 cm), k dispozici jsou jednací místnosti s jednokřídlými dveřmi (šířka 93 cm). Ve druhém patře od výtahu pokračují dvoukřídlé dveře (šířka 2x 60 cm), k dispozici jsou totožné jednací místnosti. Ve druhém patře se také nachází částečně přístupná toaleta. Ve třetím patře od výtahu pokračují dvoukřídlé dveře (šířka 2x 60 cm), následuje recepce, kde klient vyčká na příchod bankéře.

Výtah:

Výtah spojuje zvýšené přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 107 cm). Klec (šířka 250 cm, hloubka 90 cm) je vybavena madlem a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 112 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 107 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 78 cm; kabina šířka 181 cm, hloubka 162 cm) je samostatná a nachází se ve druhém patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 92 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání se nachází na parkovišti cca 50 m od vstupu do pobočky.

Poznámky:

Součástí pobočky je jeden bankomat umístěný v zádveří pobočky (viz Bankomaty).

Mapa