ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Velké náměstí 55
Strakonice

telefon +420 956744300


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dvoukřídlé vstupní dveře do pobočky se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. K dispozici je čtečka (výška 142 cm) na kartu pro přístup do samoobslužné zóny. Převýšení za vstupem (+7 schodů) překonává osobní výtah, za kterým následuje krátká přímá rampa (sklon 9,5 %, šířka 112 cm, délka 175 cm). Vedle rampy je přístup do samoobslužné zóny s bankomatem a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 76 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 105 cm. K dispozici jsou stolky pro jednání s klienty s možností podjezdu (výška 70 cm) a jednací místnosti s přístupem přímou rampou (sklon 12,5 %, šířka 119 cm, délka 263 cm) a jednokřídlými dveřmi (šířka 76 cm). Součástí interiéru je přístupná toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a úroveň pobočky. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 100 cm, hloubka 125 cm) je vybavena zrcadlem a madlem na boční stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 101 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 203 cm, hloubka 192 cm) je samostatná a nachází se v klientské hale u jednacích místností. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 121 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Jedno vyhrazené parkovací stání se nachází cca 50 m od pobočky u budovy městského úřadu.

Poznámky:

Mapováno 7/2020

Mapa