ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Vodičkova 730/9
Praha 1

telefon +420 956720300


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Komunikace před vstupem má mírný podélný sklon (až 5,5 %). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 100 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Manipulace s dveřmi je obtížná. K dispozici je zvonková signalizace (výška 128 cm) pro přivolání personálu. Čtečka na kartu (výška 137 cm) pro přístup do samoobslužné zóny je umístěna vpravo u dveří. V samoobslužné zóně je k dispozici výběrový bankomat, bankomat určený pro vklady a výběry a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do klientské haly pokračují jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem do samoobslužné zóny.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult bezhotovostních přepážek je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 72 cm). Pokladna není k dispozici, jedná se o bezhotovostní pobočku. Pracoviště specialistů a osobních bankéřů se nachází nad +1 schodem (výška 19 cm). Veškeré záležitosti je možné vyřídit v úrovni vstupu.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Před pobočkou se nachází 2 vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou tři bankomaty. Dva bankomaty jsou umístěné v samoobslužné zóně pobočky a jeden je umístěn ve zdi před pobočkou (viz Bankomaty).

Mapováno 10/2021

Mapa