ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Masarykovo náměstí 134
Rožnov pod Radhoštěm

telefon +420 956762240


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Jednokřídlé vstupní dveře pobočky se otevírají automaticky do strany. Šířka průjezdu je dostatečná. K dispozici je čtečka (výška 118 cm) na přístup do samoobslužné zóny, ve které se nachází dva bankomaty a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do klientské haly pokračují dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm), které se otevírají mechanicky směrem do samoobslužné zóny.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. K dispozici jsou stoly pro jednání s klienty. Nad přímou rampou (sklon 12,5 %, šířka 164 cm, délka 148 cm) se nachází upravená toaleta a jednací místnost s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). V nepřístupném prvním patře (přístup pouze po schodišti) se nachází pracoviště specialistů. Všechny operace je možné vyřídit v přízemí.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 165 cm, hloubka 177 cm) z důvodu nevhodné dispozice a nedostatečnému prostoru vedle WC mísy je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 65 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

U pobočky jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou tři bankomaty. Dva bankomaty jsou umístěné v samoobslužné zóně pobočky a jeden je umístěn ve zdi před pobočkou (viz Bankomaty).

Mapování 10/2021

Mapa