ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Václavské náměstí 799/48
Praha 1

telefon +420 956720100


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před hlavním vstupem do pobočky je +1 schod (výška 9 - 12 cm). Zvonková signalizace není k dispozici. U vstupu je čtečka na kartu (výška 129 cm) pro vstup do samoobslužné zóny mimo otevírací dobu pobočky. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 86 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ve zvýšeném přízemí je pouze samoobslužná zóna se třemi bankomaty a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Hlavní prostory pobočky jsou v prvním patře, které se samoobslužnou zónou propojuje pouze schodiště. Po předchozí domluvě je možné využít vedlejší vstup z boku budovy. Přístup ke vstupu je po hrubé dlažbě. Před vstupem jsou však +2 schody, za nimi následuje osobní výtah do hlavních prostor pobočky.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 78 cm s možností podjezdu (výška 72 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. K dispozici je místnost pro jednání s klienty přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm) vybavená stolem s možností podjezdu (výška 72 cm).

 

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 100 cm, hloubka 116 cm) spojuje zvýšenou úroveň vedlejšího vstupu a hlavní prostor pobočky v prvním patře. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 117 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Na parkovišti před vstupem se nachází 2 vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou tři bankomaty a jsou umístěny ve zvýšeném přízemí v samoobslužné zóně (viz Bankomaty).

Mapa