ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Dlouhá 743/9
Praha 1

telefon +420 956720330


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 118 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v prostoru jsou širší než 80 cm. Část prostoru s bezhotovostními přepážkami je vyvýšena, převýšení je řešeno interiérovou rampou (délka 81 cm, šířka 118 cm, sklon 22 %) s drsným povrchem. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 118 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. V pobočce je k dispozici sběrný box (stolek výška 89 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Pult bezhotovostní přepážky (stolku) ve vyvýšené části je ve výšce 74 cm s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Celý prostor pobočky ČS se nachází v přízemí.

WC:

Bezbariérové WC se v objektu nenachází.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací stání.

Mapa