ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Na Perštýně 342/1
Praha 1

telefon +420 956720400


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Vstup do budovy tvoří stísněné karuselové dveře, vlevo doplněné jednokřídlými dveřmi (šířka 83 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Hlavní část prostor pro klienty se nachází v přízemí. Pult hlavní přepážky je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 65 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. K dispozici jsou místnosti pro jednání s klienty přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 77 cm). K dispozici jsou dva platbomaty. Starší typ (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm) a novější (nejvýše umístěné tlačítko výška 130 cm, otvor pro platební kartu výška 91 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 89 cm). Manipulační prostor u staršího typu je omezený (hloubka 115 cm). Ve druhém patře, které s přízemím spojuje osobní výtah, jsou další jednací místnosti se specialisty.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 90 cm). Klec (šířka 111 cm, hloubka 140 cm) je vybavena zrcadlem a madlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 102 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Dvě vyhrazená parkovací stání se nachází cca 20 m od pobočky.

Poznámky:

Mapováno 3/2019

Mapa