ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Jugoslávská 2578/19
Praha 2

telefon +420 956720800


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Před vstupním dveřmi je mříž (průjezd šířka 143 cm) a nízký schod (výška 3 - 5 cm). Těžké vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 77 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 113 cm) je k dispozici. Z prostorného zádveří vedou do interiéru další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří.

Interiér:

Vstupní prostory a klientskou halu odděluje krátká šikmá plocha (sklon 6 %, délka 100 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 78 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 105 cm. K dispozici jsou jednací místnosti s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 77 cm) vybavené stoly s možností podjezdu (výška 71 cm). Na klientskou halu navazuje samoobslužná zóna, která je v době uzavření pobočky přístupná samostatným vstupem z ulice přes +1 schod (výška 15 cm). K dispozici je čtečka na kartu (výška 141 cm) a zvonková signalizace (výška 109 cm). Samoobslužná zóna je rozdělena na dvě výškové úrovně přímou rampou (sklon 7 %, šířka 170 cm, délka 244 cm). Součástí samoobslužné zóny jsou dva výběrové bankomaty, dva vkladové bankomaty a dva platbomaty (nejvýše umístěné tlačítko výška 134 cm, otvor pro platební kartu výška 103 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 93 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici. Všechny prostory pobočky pro klienty se nachází v úrovni vstupu.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 82 cm; kabina šířka 186 cm, hloubka 249 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem dovnitř! Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 118 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou čtyři bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapa