ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Na Pankráci 1683/127
Praha 4

telefon +420 956722040


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS se nachází v přízemí budovy Gemini. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 70 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace (výška 105 cm). Samoobslužná zóna s bankomatem a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 134 cm, otvor pro platební kartu výška 103 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 93 cm) je přístupná vlastním vstupem s ulice dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř a s interérem pobočky je dále propojena přes +1 schod.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 74 cm s možností podjezdu (výška 67 cm). K dispozici jsou stolky pro jednání s klienty s možností podjezdu (výška 72 cm) a jednací místnosti s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici. Všechny prostory pobočky se nachází v úrovni vstupu.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 226 cm, hloubka 214 cm) je samostatná. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 156 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 2/2023

Mapa