ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Vítězné náměstí 817/9
Praha 6

telefon +420 956723200


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před vstupem na pobočku se nachází krátký nájezd (sklon 11 %, šířka 159 cm, délka 96 cm). Vstupní dveře do pobočky jsou jednokřídlé (šířka 122 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Manipulace s dveřmi je obtížná z důvodu jejich velké hmotnosti. Zvonková signalizace není k dispozici. V prostorném zádveří (šířka 345 cm, hloubka 395 cm) se nachází sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 110 cm, stolek výška 80 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do interiéru pobočky vedou další jednokřídlé dveře (šířka 91 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 119 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Pult bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 74 cm s podjezdem (výška 72 cm). Pokladní pult je ve výšce 108 cm. V nepřístupném prvním patře (+14, +5 schodů) je umístěno oddělení osobního bankovnictví a hypotéční centrum.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Bezbariérové WC se v objektu nenachází.

Parkování:

U objektu jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Mapa