ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Křenova 438/7
Praha 6

telefon +420 956723400


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dlažba před objektem vytváří nerovný povrch. Dvoukřídlé vstupní dveře do pobočky (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř do samoobslužné zóny, kde se nachází výběrový bankomat, vkladový bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do klientské haly vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 60 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 106 cm bez možnosti podjezdu. Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. K dispozici jsou stolky pro jednání s klienty ve výšce 70 cm s možností podjezdu (výška 67 cm) a přístupná toaleta. V části interiéru nad +1 schodem (výška 20 cm) jsou jednací místnosti přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 95 cm) vybavené stoly s možností podjezdu (výška 71 cm). Zvýšená část interiéru je bezbariérově přístupná samostatným uzamčeným vstupem z ulice dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 79 cm), vstup je možné využít pouze v doprovodu personálu.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 169 cm, hloubka 192 cm) je samostatná a nachází se u hlavního pultu. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

U vstupu do objektu se nachází jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou dva bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapa