ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Zbraslavské náměstí 459
Praha 5

telefon +420 956723460


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dlažba před objektem vytváří nerovný povrch. U hlavního vstupu je + 1 schod (výška 13 cm). Převýšení není kompenzováno rampou. Vedlejší vchod umožňující bezbariérový přístup není k dispozici. Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 76 cm, vedlejší křídlo šířka 79 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 89 cm) je umístěna nad schodem vpravo u dveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm s výjimkou hlavního křídla vstupních dveří. Část prostoru, kde se nacházejí další přepážky pro bezhotovostní operace, je snížena (-2 schody, výška 2 x 17 cm), převýšení není bezbariérově řešeno. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 116 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. V pobočce je k dispozici sběrný box (stolek výška i otvor pro vhazování formulářů je 105 cm). Pult přepážky (stolku) je ve výšce 74 cm s možností podjezdu (výška 71 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní.

Výtah:

Celý prostor pobočky ČS se nachází v přízemí.

WC:

Bezbariérové WC se v objektu nenachází.

Parkování:

U objektu není vyhrazené parkovací stání.

Mapa