ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

nám. Osvoboditelů 1409
Praha 5

telefon +420 956723520


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka se nachází v 1. patře obchodního střediska. Do patra vede strmá trojramenná zalomená rampa (1. a 3. úsek sklon 13 %, šířka 211 cm, délka 860 cm; 2. úsek sklon 18,3 %, šířka 211 cm, délka 740 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. U dveří je k dispozici zvonková signalizace (výška 163 cm). Za zádveří vedou dále do interiéru jednokřídlé dveře (šířka 77 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult kombinované přepážky je ve výšce 77 cm s možností podjezdu (výška 74 cm). Pult pokladny je ve výšce 110 cm. V interiéru je k dispozici platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 134 cm, otvor pro platební kartu výška 103 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 93 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Tři vyhrazená parkovací stání se nachází na parkovišti cca 50 m od pobočky.

Poznámky:

Součástí pobočky je bankomat umístěný ve zdi před pobočkou (viz Bankomaty).

Mapa