ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Pelléova 55/17
Praha 6

telefon +420 956723901


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup na pobočku ČS je bariérový (+2, +9 schodů). Vedlejší vstup je možný z druhé strany budovy od parkoviště. Komunikace v okolí pobočky je v podélném sklonu (5 - 7 %) a je tvořena hrubou dlažbou. Dvoukřídlé dveře uzamčeného vedlejšího vstupu (hlavní křídlo šířka 59 cm, vedlejší křídlo šířka 61 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 132 cm) je umístěna vlevo. Ze stísněného zádveří (šířka 186 cm, hloubka 95 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem ze zádveří.

Interiér:

Pobačka ERSTE Premier je vybavena jednacími místnostmi s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) a stoly s podjezdem (výška 70 cm).

Výtah:

Celý prostor pobočky ČS se nachází v přízemí.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm, kabina šířka 154 cm, hloubka 184 cm) se nacházejí v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

U objektu není vyhrazené parkovací stání.

Mapa