ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Husovo náměstí 2347
Rakovník

telefon +420 956724200


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Vstup do pobočky je bariérový (+ 4, + 3 schody), vedlejší upravený vstup není k dispozici. Před schody se na pravé straně nachází zvonková signalizace (výška 132 cm). Hlavní vstupní dveře do objektu jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře. Ve vstupní hale se nachází vyvolávací systém, který nebyl v době mapování v provozu. Směrem k interiéru pobočky dále klesá schodiště (- 6 schodů). Vlastní dveře do pobočky jsou dvoukřídlé (šířka 2x 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostataečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. K dispozici je sběrný box (stolek výška 89 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Pult bezhotovostní přepážky i pokladny je ve výšce 102 cm. Součástí vybavení pobočky jsou pohovky.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa