ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Náměstí Arnošta z Pardubic 166
Příbram

telefon +420 956730000
telefon +420 956730044

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstupní dveře do pobočky se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou totožné dveře do vstupní haly. Ve vstupní hale se nachází sběrný box (stolek výška 90 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm), platbomat  (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm), vkladový/výběrový bankomat a výběrový bankomat. Do interiéru pobočky vedou další dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Śířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 119 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Vedle vyvolávacího systému je informační pult (výška 107 cm). V pobočce jsou k dispozici dva druhy bezhotovostních přepážek. Pult první přepážky je ve výšce 95 cm a jsou před ním pevné stoličky bránící přístupu. Druhý pult je tvořen stoly ve výšce 75 cm s mobilními židlemi. Pult pokladny je ve výšce 95 cm. V prvním patře se nachází nepřístupná toaleta, která je přístupná výtahem. Výtah kompenzuje schodiště (+ 13, + 13 schodů) uprostřed haly. Součástí vybavení pobočky jsou ukotvené pohovky a stoly (výška 58 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 119 cm, hloubka 137 cm) spojuje - 1. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 95 cm). Zrcadlo a sklopné sedátko chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 116 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 125 cm.

WC:

Nepřístupná toaleta (dveře šířka 89 cm, kabina šířka 167 cm, hloubka 325 cm) se nachází v 1. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Toaleta je uzamčená, klíč je k dispozici u zaměstnanců pobočky. Madlo u dveří chybí. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Manipulační prostor u mísy je znesnadněn díky nevhodné dispozici. Toaletní mísa a je vybavena dvěma sklopnými madly. Před kabinou je předsíň (šířka 268 cm, hloubka 181 cm). Dveře předsíně (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti před vstupem.

Mapa