ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Tyršova 162
Benešov

telefon +420 956730100


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před vstupem na pobočku je nízký schod (výška 3 - 8 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Z prostorného zádveří vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 77 cm, vedlejší křídlo šířka 54 cm) do samoobslužné zóny se třemi bankomaty a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do interiéru pobočky vedou ze zádveří dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 68 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 65 cm). Pult pokladny je ve výšce 107 cm. K dispozici jsou místnosti pro jednání s klienty přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 77 cm) vybavené stolem s možností podjezdu (výška 72 cm). V přízemí je k dispozici také upravená toaleta. V prvním patře se nachází hypotéční centrum a firemní bankovnictví, přístup do patra je osobním výtahem. K dispozici jsou totožné jednací místnosti se stejnými zúženými dveřmi.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 109 cm, hloubka 144 cm) je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. K dispozici je sklopné sedátko. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 106 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 182 cm, hloubka 213 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 120 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací místo.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou tři bankomaty umístěné v samoobslužné zóně (viz Bankomaty).

Mapa