ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Staré náměstí 28
Rychnov nad Kněžnou

telefon +420 956736070


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do pobočky ČS je bariérový, vedlejší upravený vstup se nachází z druhé strany budovy. Před hlavním vstupem se nachází +2 schody (výška 16 cm, hloubka 30 cm). Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka 2x 77 cm) se otevírají mechanicky směrem do zádveří s výběrovým bankomatem. Dále do interiéru vedou dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. K vedlejšímu upravenému ale nevyznačenému vstupu vede kolem budovy hrubá historická dlažba s občasným podélným sklonem (8 - 10 %). Před vedlejším vstupem je vyhrazené parkovací místo. Jednokřídlé dveře (šířka 89 cm) vedlejšího vstupu s prahem (výška 4 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 137 cm) je umístěna v rohu. Ze zádveří (šířka 122 cm, hloubka 161 cm) vedou do interiéru pobočky další jednokřídlé dveře (šířka 91 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 117 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. K dispozici je sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm, stolek výška 89 cm). Pult hotovostní i bezhotovostní přepážky je ve výšce 110 cm bez možnosti podjezdu.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází ve zvýšeném přízemí.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti před vedlejším vstupem.

Mapa