ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Masarykovo náměstí 30
Pelhřimov

telefon +420 956742600


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do pobočky (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je čtečka na kartu (výška 140 cm) pro přístup do samoobslužné zóny. Část podlahy za vstupem je ve sklonu (sklon 4,5 %, délka 300 cm). Po pravé straně je vstup do samoobslužné zóny jednokřídlými dveřmi (šířka 98 cm), kde se nachází bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do klientské haly pobočky vede od hlavního vstupu dlouhá chodba zakončená schodištěm (+6 schodů), které kompenzuje šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 85 cm, hloubka 100 cm). K dispozici je zvonková signalizace (výška 87 cm) pro přivolání personálu. Do interiéru pobočky dále vede trvale otevřený průchod.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 75 cm s možností podjezdu (výška 65 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. Místnosti pro jednání s klienty přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) a vybavené stolem s možností podjezdu (výška 72 cm) se nachází v části pobočky nad +1 schodem.

Výtah:

Výtah není k dispozici, převýšení překonává šikmá schodišťová plošina.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 187 cm, hloubka 190 cm) je samostatná a nachází se u klientské haly. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 124 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Součástí pobočky je bankomat umístěný v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapa