ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Zvolenská 29
Prachatice

telefon +420 956744340


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Komunikace před vstupem je v podélném sklonu (až 7 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 38 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je čtečka na kartu (výška 118 cm) pro přístup do samoobslužné zóny, kde se nachází bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Manipulační prostor u platbomatu je omezený (šířka 117 cm). Dále do interiéru pobočky vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 39 cm), otevírají se mechanicky směrem do samoobslužné zóny.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 77 cm s možností podjezdu (výška 64 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. K dispozici je jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm) vybavená stoly s možností podjezdu (výška 72 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici. Všechny prostory pobočky se nachází v úrovni vstupu.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání se nachází cca 30 m od pobočky.

Poznámky:

Mapováno 5/2023

Mapa