ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum sociálně zdravotních služeb

Přístupný
Kontakty

Bendova 1121/5
Praha 17

telefon +420 235314141


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Centrum se nachází ve společné budově s Úřadem práce v objektu bývalé MŠ. Vstupní branka do areálu je jednokřídlá (šířka 87 cm). Před vstupem je krátký nájezd (sklon 12,5 %, délka 100 cm). Manipulační prostor před dveřmi je dostatečný. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 86 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 144 cm).

Interiér:

Za vstupem se nachází kancelář sociální pracovnice s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) a dále společenská místnost s knihovnou s totožnými dveřmi. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory jsou umístěny v přízemí.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 230 cm, hloubka 166 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 137 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 1/2017

Galerie:
Centrum sociálně zdravotních služeb   Centrum sociálně zdravotních služeb   Centrum sociálně zdravotních služeb   Centrum sociálně zdravotních služeb   Centrum sociálně zdravotních služeb
Mapa