ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Atrium Flora

Přístupný
Kontakty

Vinohradská 2828/151
Praha 3

telefon +420 255741704


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do OC Atrium Flora je z ulice Vinohradská dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Vstup je na úrovni 2. patra (označeno jako 3. podlaží). Další dva vstupy do OC jsou z ulice Jičínská. Vstup na úrovni 1. patra (označeno jako 2. podlaží) tvoří stísněný karusel a vstup na úrovni přízemí (označeno jako 1. podlaží) je přes schodiště (-10 schodů), které překonává svislá zdvihací plošina (nosnost 300 kg; rozměry přepravní plochy šířka 100 cm, hloubka 140 cm). Poslední vstup do OC na úrovni 1. patra (označeno jako 2. podlaží) je z nepřístupného vestibulu stanice metra Flora.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Jednotlivá patra obchodního centra (0 až 3) propojuje dvojice osobních výtahů. Další dvoje osobních výtahů propojuje přízemí a tři podzemní patra garáží.

Vstup do jednotlivých obchodů je řešen volným průchodem. Na každém patře se nachází upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Dvojice výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 107 cm, hloubka 181 cm) spojuje -3. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní a boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 117 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 123 cm.

Dvojice výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 120 cm; klec šířka 134 cm, hloubka 238 cm) spojuje -3. patro (podzemní garáže) až přízemí. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

WC:

WC v přízemí až 2. patře

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 197 cm) je samostatná a nachází se v přízemí, v 1. patře a ve 2. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 93 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

WC ve 3. patře

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 212 cm, hloubka 198 cm) je samostatná a nachází se ve 3. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 136 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

V podzemních garážích se nachází více než 5 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Mapováno 1/2019

Galerie:
Atrium Flora   Atrium Flora   Atrium Flora   Atrium Flora   Atrium Flora   Atrium Flora   Atrium Flora
Mapa