ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

C&A

Přístupný
Kontakty

Václavské náměstí 823/33
Praha 1

telefon +420 777785101


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Obchodní dům C&A se nachází v přízemí a v 1. patře čtyřpodlažní budovy s hlavním vstupem z Václavského náměstí. Vstup tvoří trvale otevřená vrata (průjezd šířka 240 cm), za kterými je prostorné zádveří (šířka 650 cm, hloubka 270 cm). Ze zádveří vedou do interiéru obchodu dvoukřídlé dveře (šířka 2x 100 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Jednotlivá patra propojuje kromě eskalátorů a uzavřeného únikového schodiště výtah. V obou patrech jsou umístěny pokladny (pult výška 100 cm) a převlékací kabinky (šířka 100 cm, hloubka 110 cm), v 1. patře se nachází rozšířená kabinka (vstup šířka 110 cm; kabina šířka 250 cm, hloubka 110 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 130 cm; klec šířka 190 cm, hloubka 235 cm) spojuje přízemí a 1. patro. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 125 cm.

WC:

Hygienické zázemí není k dispozici.

Galerie:
C&A   C&A   C&A
Mapa