ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bazén hotelu Olšanka

Částečně přístupný
Kontakty

Táboritská 23/1000
Praha 3

telefon +420 267092448


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Bazén je součástí hotelu Olšanka. Přístupová cesta k hotelu vede přes rozlehlý prostor s rovnou dlažbou v podélném sklonu (sklon 9 %, délka 15 m), po levé straně je k dispozici také přímá dvouramenná rampa (oba úseky sklon 9 – 10 %, šířka 130 cm, délka 600 cm) s jednostranným madlem (výška 90 cm). Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x72 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u dveří není.

Interiér:

Za vstupními dveřmi je umístěna recepce s občerstvením. Hygienické zázemí a šatna pro OZP se nacházejí v -1. patře u bazénu a jsou dostupné samoobslužným výtahem. Šatna pro OZP (šířka dveří 80 cm) má dostatečný manipulační prostor a je vybavena lavicí (výška 45 cm) a skříňkami. Součástí šatny je sprcha a toaleta. Sprchový kout (šířka 136 cm, hloubka 150 cm) je otevřený bez zvýšeného okraje. Vedle sprchového koutu je oddělené bezbariérově upravené WC. Ze šatny se jednokřídlými dveřmi (šířka 75 cm) prochází přímo k bazénu. Bazén není vybaven zvedacím zařízením. Hladina vody je po stranách v úrovni podlahy, zvýšený okraj na čelní straně je vysoký 40 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; kabina šířka 90 cm, hloubka 124cm) spojuje - 1. až 2. patro a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec není vybavena madlem, zrcadlem ani sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 130 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 129 cm.

WC:

Upravené WC je součástí hygienického zázemí v -1. patře (viz interiér).

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa