ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Areál volnočasových aktivit

Částečně přístupný
Kontakty

Staroměstské náměstí
Mladá Boleslav



mobil +420 775576977


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Areál volnočasových aktivit na Staroměstském náměstí se skládá z nadzemní a podzemní části. Nadzemní část, navazující na zrekonstruované náměstí, tvoří park s herními a interaktivními prvky, lavičkami a zelení. Povrch komunikací tvoří převážně kvalitní mozaiková dlažba, místy v mírném podélném sklonu (3 – 4 %).

Podzemní část tvoří vstupní objekt s přístupem přes klesající přímou dvouramennou rampu (oba úseky sklon 8 %, šířka 118 cm, délka 900 cm) a nepřístupný podzemní labyrint. Venkovní předprostor vstupního objektu má amfiteátrový charakter a umožnuje pořádání menších akcí. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo šířka 55 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Interiér vstupního objektu zahrnuje víceúčelovou místnost (galerie, výstavní prostory), upravenou toaletu a vstup do bariérového podzemního labyrintu, kde jsou umístěny herní prvky pro děti.

Vstupní objekt je rovněž propojen osobním výtahem se sousedním parkovacím domem.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje vstupní objekt s parkovacím domem. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 106 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 82 cm; kabina šířka 204 cm, hloubka 222 cm) je samostatná a nachází se ve vstupním objektu podzemní části Areálu volnočasových aktivit. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 130 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

K dispozici jsou 3 vyhrazená parkovací stání umístěná v sousedním parkovacím domě.

Galerie:
Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit   Areál volnočasových aktivit
Mapa