ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Restaurace Mánes

Přístupný
Kontakty

Masarykovo nábřeží 250/1
Praha 1

telefon +420 730150772


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

ART RESTAURANT, TERRACE GRILL, ART CAFÉ

Hlavní vstup do restaurací je umístěný z jižní (boční) strany. Vstup je dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 97 cm), hlavní křídlo se otevírá směrem ven, vedlejší křídlo směrem dovnitř zádveří (šířka 312 cm, hloubka 211 cm). Ze zádveří vedou dvoukřídlé dveře do interiéru, odtud je možný přístup do dalších prostor výtahem.

Vpravo od hlavního vstupu do Galerie Mánes je umístěn detašovaný provoz ART Café, ve vstupu jsou +2 schody, vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 109 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. V době konání výstavy je možno využít vnitřního bezbariérového propojení s Galerií Mánes.

Interiér:

V suterénu se nachází restaurace, multifunkční sál, hygienické zázemí.

V přízemí je umístěna Galerie se samostatným odděleným provozem.

Mezipatro s letní terasou má přístup přes +4 schody kompenzované výtahem, vstup je dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 80 cm, dvojitý práh výška 7 cm, 6 cm), přístup na horní terasu pouze schodištěm s +15 schody, na úroveň ostrova je přístup pouze přes -8 schodů.

V 1. patře se nachází kanceláře a hygienické zázemí.  Vnitřní dveře průchody šířka min. 80 cm. 

Výtah:

Výtah B (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm), spojuje úroveň -1. patra, přízemí, zvýšeného přízemí B, 1. patra. Klec je průchozí, dveře jsou na protilehlé stěně. Klec je opatřena madlem a sedátkem umístěným na boční stěně. Ovladače vně i uvnitř výtahu jsou max. ve výšce 108 cm. Výtah je k dispozici s doprovodem personálu.

WC:

Přístupná samostatná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 176 cm, min. průchod šířka 160 cm, hloubka 296 cm) je umístěna v suterénu u výtahu B. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 112 cm). Mísa WC je opatřena pevným a sklopným madlem.

Částečně přístupná samostatná toaleta (dveře šířka 80 cm, průchod podél madla dveří pouze šířka 73 cm; kabina šířka 169 cm, hloubka 174 cm) je umístěna v 1. patře u výtahu B. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 108 cm). Mísa WC je opatřena pevným a sklopným madlem. Kabina je vybavena signalizací nouzového volání u mísy WC a u dveří.

Parkování:

Nejbližší vyhrazené parkovací stání je umístěno na Jiráskově náměstí u ulice Resslova.

Poznámky:

Mapováno 3/2016.

Galerie:
Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes   Restaurace Mánes
Mapa