ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bageterie Boulevard Jugoslávská

Přístupný
Kontakty

Jugoslávská 479/10
Praha 2



mobil +420 703185337

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří rovná mozaiková dlažba. 

Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) s vyrovnávacím nájezdem (sklon max. 12 %, délka cca 180 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u vstupu není.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm) s částečnou možností podjezdu (výška 72 cm).

Výtah:

Prostory restaurace se nacházejí v uliční úrovni. Převýšení u vstupu je řešeno vyrovnávacím nájezdem (viz Vstup).

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 156 cm, hloubka 196 cm) je součástí WC ženy a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 89 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Obě madla jsou krátká (délka 59 cm).

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapování 9/2018

Galerie:
Bageterie Boulevard Jugoslávská   Bageterie Boulevard Jugoslávská   Bageterie Boulevard Jugoslávská   Bageterie Boulevard Jugoslávská   Bageterie Boulevard Jugoslávská
Mapa