ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Café Nona

Částečně přístupný
Kontakty

Národní 1393/4
Praha 1



mobil +420 775755147

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Divadelní kavárna se nachází ve 2. patře Nové scény Národního divadla a nabízí nevšední pohled na okolní budovy.

Hlavní vstup do budovy Nové scény je z ulice Národní třída. Vstupní dveře (šířka 2x 76 cm), které se otevírají směrem ven, se nacházejí po stranách předsunutého proskleného zádveří. U obou vstupů je umístěna zvonková signalizace (výška 110 cm). Ze zádveří (šířka 10 m, hloubka 275 cm) vedou do vstupní haly dvoje dvoukřídlé dveře (šířka 2x 73 cm), které se otevírají oběma směry.

Jednotlivá patra budovy spojují osobní výtahy.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 77 cm) s omezenou možností podjezdu (výška 74 cm).

Výtah:

Dva identické výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 134 cm, hloubka 140 cm) spojují přízemí až 3. patro budovy. Manipulační prostor před výtahy je dostatečný. Výtahové dveře jsou zapuštěny v nice (šířka 80 cm, hloubka 53 cm). Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko na boční stěně se obtížně sklápí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 136 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 157 cm, hloubka 214 cm) je součástí hygienického zázemí ve 3. patře (4. NP) u levého vstupu do horní části hlediště. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 86 cm) a otevírají se mechanicky dovnitř. Manipulace s dveřmi je obtížná. Následuje předsíň (šířka 158 cm, hloubka 211 cm). Jednokřídlé dveře do samostatné kabiny WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 104 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazená parkovací místa jsou k dispozici v podzemních garážích ND.

Poznámky:

Mapováno 6/2017

Galerie:
Café Nona   Café Nona   Café Nona   Café Nona   Café Nona   Café Nona
Mapa