ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Café Neustadt

Nepřístupný
Kontakty

Karlovo nám. 23/1
Praha 2



mobil +420 731105764

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kavárna je součástí Novoměstské radnice. Nachází se na nádvoří, které je přístupné z Vodičkovy ulice č. 1/3 průjezdem, umístěným za vchodem do věže radnice. Vstup do průjezdu je dvoukřídlými vraty (šířka 2x 116 cm), jsou trvale otevřena směrem dovnitř.  Zvonková signalizace (výška 140 cm) je umístěna na pravém křídle dveří.

Dlažba v průjezdu má nerovný povrch z hrubé dlažby a podélný sklon (až 8 %). Z průjezdu vedou na nádvoří další dvoukřídlá vrata (šířka 2x 137 cm), která jsou trvale otevřena směrem do průjezdu.

Nádvoří má opět povrch z hrubé dlažby. Před kavárnou je terasa s dřevěnou rampou (sklon 28 %, šířka  112 cm, délka 105 cm). Druhá rampa je u vstupu (sklon 15 %, šířka 160 cm, délka 70 cm) a zasahuje až ke dveřím. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u vstupu není.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm) s možností podjezdu (výška 72 cm).

Výtah:

Prostory restaurace se nacházejí v uliční úrovni. Převýšení u vstupu je řešeno rampami (viz Vstup).

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Běžné WC se nachází v chodbě v přízemí.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Café Neustadt   Café Neustadt   Café Neustadt
Mapa