ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Cafe Calma

Částečně přístupný
Kontakty

Kyjevská 527/2
Praha 6



mobil +420 602235660

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří mozaiková dlažba. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u vstupu není. Za dveřmi ve vstupním prostoru je krátká přímá rampa (sklon 16,5 %, šířka 230 cm, délka 68 cm) bez madla.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm) s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Prostory kavárny se nacházejí v úrovni sníženého přízemí, převýšení je řešeno rampou (viz Vstup).

WC:

Upravená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 218 cm, hloubka 172 cm) je součástí oddělení WC ženy a je volně přístupná přes prostornou předsíň. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř (!). Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 160 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním pevným madlem vpravo. Součástí kabiny je přebalovací pult.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Galerie:
Cafe Calma   Cafe Calma   Cafe Calma   Cafe Calma
Mapa