ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Cafe No.22

Částečně přístupný
Kontakty

Lidická 552/22
Praha 5

telefon +420 606074434


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří mozaiková dlažba s mírným podélným skonem (max. 5 %).

Kavárna má dva oddělené vstupy. První z nich tvoří jednokřídlé dveře (šířka 100 cm) s krátkým vyrovnávacím nájezdem (sklon 35 %, délka 25 cm), u druhých, stejně širokých, dveří je +1 schod (výška 18-23 cm). Oboje dveře se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u vstupů není.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm) s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Prostory kavárny se nacházejí v přízemí v úrovni vstupu.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 147 cm, hloubka 157 cm) se nachází v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC (šířka 80 cm) byl v době mapování (11/2018) omezený skříňkou.  Toaletní mísa není vybavena madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 11/2018

Galerie:
Cafe No.22   Cafe No.22   Cafe No.22   Cafe No.22
Mapa