ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Vybíralova

Přístupný
Kontakty

Vybíralova 964/8
Praha 14

telefon +420 281090571


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Budovu ZŠ tvoří 4 propojené pavilony (A, C, D, E), v pátém pavilonu (B) se nachází gymnázium. Dva hlavní vstupy do budovy školy jsou v pavilonech C a A. Vzhledem ke konfiguraci terénu jsou vstupní podlaží těchto dvou pavilonů pod úrovní přízemí (v suterénu) a nejsou v interiéru bezbariérově propojena se zbytkem školy. V tomto suterénu se nachází pouze šatny. Bezbariérový vstup do budovy zajišťuje osobní výtah spojující všechna podlaží, přístupný samostatně ze školního nádvoří. Bezbariérové propojení mezi pavilony je zajištěno spojovacími krčky v úrovni všech podlaží (s výjimkou suterénních vstupních podlaží pavilonu C a A).

Vstup do pavilonu C tvoří dvoukřídlé dveře (šířka 2x 82 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. K šatnám vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 84 cm).

Vstup do pavilonu A tvoří dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Za nimi následují jednokřídlé dveře (šířka 75 cm), otevírají se mechanicky směrem k šatnám.

Interiér:

Třídy a učebny prvního i druhého stupně se nachází v přízemí až 2. patře pavilonů A, C a D. Jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Školní jídelna je umístěna v přízemí pavilonu E s přístupem dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 85 cm) a je vybavena samoobslužným pultem (výška 84 cm), mobilními židlemi a stoly s možností podjezdu (výška 67 cm).

Tělocvična je součástí pavilonu E s přístupem dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm), hygienické zázemí bylo v době mapování dlouhodobě v rekonstrukci.

V interiéru školy se nachází jedna upravená toaleta.

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) je přístupný z venkovního nádvoří školy u pavilonu C a propojuje všechna podlaží školy. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 117 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 192 cm, hloubka 146 cm) je samostatná a nachází se v přízemí pavilonu A. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Dispozice kabiny je otočená o 90°.

Parkování:

K dispozici je 6 vyhrazených parkovacích stání umístěných na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 11/2016.

Galerie:
ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova   ZŠ Vybíralova
Mapa