ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum sociálních služeb Praha, Azylový dům pro matky s dětmi, budova A

Nepřístupný
Kontakty

Jasmínová 2904/35
Praha 10 – Záběhlice

telefon +420 272657058


Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník má místy nerovný a nekvalitní asfaltový povrch, v blízkosti vstupu v podélném sklonu až 8-10 %.

Vchod má uzamčená dvoukřídlá vrata (celková šířka 230 cm) s jednokřídlou brankou (šířka 145 cm), otevírá se mechanicky směrem dovnitř. Návštěvu je nutno vždy ohlásit, je třeba využít systém elektrického vrátného, obousměrná signalizace (výška 140 cm) je umístěna u branky vlevo.

Před hlavním vchodem jsou +3 schody kompenzované rampou (sklon 5,7 %, šířka 126 cm, délka 530 cm) opatřenou oboustranným madlem (výška 110 cm).

Vstupní jednokřídlé dveře (šířka 97 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Následuje zádveří (šířka 210 cm, hloubka 180 cm) a jednokřídlé dveře (šířka 94 cm) do interiéru, otevírají se mechanicky směrem ze zádveří do vstupní haly.

Interiér:

Za vstupem v hale vlevo je umístěna recepce s okénkem (výška 123 cm) a jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), otevírají se směrem dovnitř recepce.

V přízemí je dětský koutek, kočárkárna, prádelna. K dispozici je terasa, využívaná jako kuřárna, vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 95 cm), otevírají se směrem dovnitř. Na terasu je i přímý vstup ze zahrady přes +2 schody kompenzované rampou (sklon 5-8,8 %, šířka 85 cm, délka 400 cm), opatřenou oboustranným madlem (výška 110 cm), na dveřích vpravo je zvonková signalizace (výška 160 cm). Manipulační prostor v chodbách v interiéru je dostatečný, průchody jsou širší než 80 cm.

V přízemí tvoří ubytovací kapacitu 4 bytové jednotky, v 1. patře dostupném pouze schodištěm (+11, +12 schodů) je 5 bytových jednotek. Běžné hygienické zázemí je součástí vybavení každé bytové jednotky.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Centrum sociálních služeb Praha, Azylový dům pro matky s dět...   Centrum sociálních služeb Praha, Azylový dům pro matky s dět...   Centrum sociálních služeb Praha, Azylový dům pro matky s dět...   Centrum sociálních služeb Praha, Azylový dům pro matky s dět...
Mapa