ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská

Částečně přístupný
Kontakty

Benediktská 1100/13
Praha 1



mobil +420 724021780

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstupní dveře (vpravo od vjezdu do garáže) jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo průjezd 80 cm, vedlejší křídlo šířka 30 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 117 cm) je umístěna vedle vstupu vlevo.

Interiér:

Za hlavním vstupem je umístěna vrátnice s pultem (výška 70 cm). Přístup do pater je schodištěm a výtahem.

V 6. a 8. patře jsou dvě bytové jednotky označené jako bezbariérové s vlastním částečně přístupným hygienickým zázemím a částečně přístupnou kuchyní.

Společné prostory jsou ve 2. patře. Vlevo od výtahu se nachází centrum osobní hygieny, část prostor slouží i jako kadeřnictví. V pravo od výtahu se nachází jídelna sloužící zároveň jako klubovna. Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Jídelna je vybavena stoly s podjezdem (výška 69 cm). Dále je ve 2. patře umístěna částečně přístupná toaleta. Objekt má dvě terasy, z nichž střešní je přístupná pouze po schodišti (+ 7, + 19 schodů). Na terasu vedou jednokřídlé vstupní dveře (šířka 88 cm) se schodem (výška 15 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Druhá terasa v 7. patře je přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Částečně přístupné centrum osobní hygieny má vstup přes předsíň, vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Součástí centra je koupelna se vstupem posuvnými dveřmi (šířka 90 cm), vybavení tvoří vana (vstup dvířky z boku vany), nepřístupná sprcha se židlí a nepřístupná toaleta. Centrum je umístěno ve 2. patře a je určeno pro klienty DPS. V bezbariérových bytech je k dispozici hygienické zázemí s oddělenou částečně přístupnou toaletou a s nepřístupným sprchovým koutem.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 112 cm) spojuje suterén až 8. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 93 cm), zrcadlem naproti dveřím a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 112 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 88 cm; kabina šířka 150 cm, hloubka 150 cm) je samostatná a nachází se ve 2. patře. Toaleta je volně přístupná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Částečně přístupné toalety I. a II. (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 150 cm, hloubka 200 cm) jsou samostatné a nachází se v 6. a 8. patře v bytech označených jako bezbariérové. Toalety jsou volně přístupné. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Před objektem je jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Galerie:
Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská   Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská   Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská   Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská   Bytový dům s pečovatelskou službou Benediktská
Mapa