ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s

Částečně přístupný
Kontakty

Hábova 1571/22
Praha 13

telefon +420 235517313


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Centrum se skládá z několika provozů a služeb převážně s vlastními vstupy z uliční úrovně.

PSYCHOLOGICKÁ A LOGOPEDICKÁ PORADNA, KNIHOVNA

Přístup z ulice Hábova je po příjezdové asfaltové silnici v podélném sklonu (až 11 %). Vstup do areálu centra je jednokřídlou brankou (šířka 116 cm). Před vstupem do této části budovy je vyrovnávací nájezd (sklon 16 %, délka 120 cm, šířka 300 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace (výška 150 cm) s obousměrnou komunikací, umístěná v rohu u vstupních dveří.

AMBULATNÍ PORADNA A KONZULTAČNÍ MÍSTNOST

Přístup z ulice Hábova je po příjezdové asfaltové silnici v podélném sklonu (až 11 %). Vstup do areálu centra je jednokřídlou brankou (šířka 116 cm). Před vstupem do této části budovy je +1 schod (výška 17 cm). Zvonková signalizace (výška 160 cm) je umístěna až nad schodem v rohu. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 87 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Následují další totožné dveře s vysokým prahem (výška 5 cm).

SOCIÁLNÍ PORADNA A SOCIÁLNĚ AKTIVIZAČNÍ SLUŽBY

Přístup k této části budovy je rovnou komunikací s asfaltovým povrchem. Vstup do areálu centra je jednokřídlou brankou (šířka 116 cm). Před vstupem do budovy je +1 schod (výška 150 cm). Zvonková signalizace (výška 150 cm) s obousměrnou komunikací je umístěna až nad schodem v rohu. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 84 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

MATEŘSKÁ ŠKOLA

Přístup k této části budovy je rovnou komunikací s asfaltovým povrchem. Vstup do areálu centra je jednokřídlou brankou (šířka 116 cm). Před vstupem do budovy je +1 schod (výška 150 cm). Zvonková signalizace (výška 152 cm) s obousměrnou komunikací je umístěna až nad schodem v rohu. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 84 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

PSYCHOLOGICKÁ A LOGOPEDICKÁ PORADNA, KNIHOVNA

Za vstupem vpravo je psychologická a logopedická poradna s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). Dále pokračuje chodba k administrativnímu zázemí centra a knihovně vybavené čtenářskými stoly s možností podjezdu (výška 72 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. V chodbě se nachází prostornější toaleta.

AMBULATNÍ PORADNA A KONZULTAČNÍ MÍSTNOST

Prostory tvoří jedna místnost a běžné WC. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm.

SOCIÁLNÍ PORADNA A SOCIÁLNĚ AKTIVIZAČNÍ SLUŽBY

Za vstupem je místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), určená pro sociální poradenství rodičům a dále schodiště do 1. patra, kde se nachází prostory sociálně aktivizačních služeb. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, průjezdy jsou širší než 80 cm.

MATEŘSKÁ ŠKOLA

Prostory MŠ tvoří jedna třída umístěná v úrovni vstupu. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

V chodbě u psychologické a logopedické poradny se nachází upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 254 cm, hloubka 124 cm) z důvodu nedostatečných rozměrů kabiny. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 110 cm). Toaletní mísa je vybavena pevným a sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2019

Galerie:
Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s   Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s
Mapa