ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum fyzioterapie Anděl

Nepřístupný
Kontakty

Štefánikova 229/5
Praha 5



mobil +420 720035235

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstupní dveře do budovy, v níž se Centrum Fyzioterapie Anděl nachází, jsou dvoukřídlé (šířka 2x 105 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 153 cm) je umístěna vlevo u dveří. Následuje domovní průjezd v mírném sklonu (až 5,5 %), na jehož konci vlevo je vstup do schodišťové chodby a k výtahu. Dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 53 cm) a otevírají se mechanicky směrem do průjezdu. Ve dveřích je +1 schod (výška 11 cm).

Interiér:

Ordinace se nachází ve 3. patře. Jednotlivá patra budovy spojuje výtah s nedostatečnou hloubkou a úzkými dveřmi. Vstupní dveře do Centra jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 140 cm) je umístěna vlevo u dveří. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, dveře ordinací jsou dvoukřídlé (šířka 2x 63 cm), dveře do cvičebny jsou jednokřídlé (šířka 84 cm).

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané dveře směrem ven: šířka 65 cm; klec šířka 118 cm, hloubka 89 cm) spojuje zvýšené přízemí až 5. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 107 cm.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. K dispozici je pouze běžné WC vedle ordinací.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl   Centrum fyzioterapie Anděl
Mapa